Läs mer om hur >" /> Forskare + VD = lärande lunch – Innovation+

Forskare + VD = lärande lunch

Samverkan mellan näringsliv och forskning kan ge värdefulla resultat. Börja med ett lättsamt samtal över en god lunch på en trevlig restaurang! Möt nya perspektiv, lär av varandra och hitta gemensamma möjligheter.

Hur kan forskning förstärka ditt företags utvecklingsarbete? Och vad kan du som är forskare få för insikter från näringslivet? Innovation+ verkar för en mer innovativ hälso- och sjukvård och fler affärsmöjligheter för regionens företag. Vi vill att företagsledare och forskare ska få möjlighet att mötas, utbyta kunskap och skapa vinn-vinn. Därför bjuder vi på lärande luncher där ni kan dela era perspektiv och utforska vägar till ökad samverkan.

Du kan luncha med en forskare eller företagare som du redan känner till, eller låta oss matcha dig med en spännande diskussionspartners.

Gör så här:

1. Ta kontakt. Är du nyfiken på att luncha med en forskare eller företagare, men vill ha hjälp att hitta rätt person? Maila en förfrågan till oss och skriv vilka områden du är intresserad av att lära dig mer om, så föreslår vi någon som skulle passa. Om du redan vet vem du vill luncha med kan du också själv ta kontakt med personen och bestämma träff. Maila oss då uppgifterna om vem du ska luncha med, vilket datum och på vilken restaurang. Du kontaktar oss på lunch@innovationplus.eu

2. Få okej. När idén för lunchen är godkänd av oss får du en kvittens via mail och en kod att ange i vald restaurang.

3. Luncha! Nu är det dags för er att ses, äta och diskutera tillsammans. Den här delen sköter ni själva. Ta chansen att ställa frågor, lära er mer om varandras områden och utforska era samarbetsmöjligheter.

4. Utvärdera. Efter lunchen ska båda parter svara på en kort enkät om hur ni upplevde mötet. Länk till enkäten hittar du här.

5. Ta nästa steg. Förhoppningsvis gav lunchen er båda nya idéer att arbeta vidare med i någon form. Fortsätt gärna hålla kontakten med varandra!

Möjligheten med Lärande luncher är öppen till och med 31 augusti 2019.

Facebook
Twitter
LinkedIn