april, 2019

01aprallday31mayalldayDiabetes Studiesom handlar om att förbättra IT-stödet för egenvård

Event Details

Vi söker dig som har diabetes typ 1 och som vill vara med i en studie där du får dela med dig av dina erfarenheter av att leva med diabetes och som handlar om att förbättra IT-stödet för egenvård vid diabetes. Vi försöker få svar på frågor om vilka behov som uppstår i vardagen, hur dessa behov kan förmedlas till sjukvården och hur vi kan stödja dessa behov med hjälp av IT. Målet med studien är att ge de som lever med sjukdomen en möjlighet att uttrycka behov och aspekter av livet med diabetes som annars inte kommer fram.

För att delta i studien behöver du ha fyllt 18 år och ha haft diabetes typ 1 i minst ett år. Du skall också kunna tala och läsa svenska samt ha tillgång till en mobiltelefon med kamera.

Om du tackar ja kommer du att få delta vid 4-5 träffar (á 1,5-2 timmar) tillsammans med andra deltagare (totalt 10-12 stycken).

Om du vill veta mer om studien, hur den är utformad och hur du anmäler dig, gå in på https://sites.google.com/gapps.umu.se/desiv. Du kan också kontakta doktorand Robyn Schimmer per mail, robyn.schimmer@umu.se, eller på telefon, 0733-834 222.

Time

April 1 (Monday) - May 31 (Friday)

Comments - No Responses to “Diabetes Studie”

Sorry but comments are closed at this time.