april, 2019

10apr11:0014:30Gå från idé till verklighet med hjälp av 3Dteknik!Lycksele Lassarett

Event Details

I samband med biblioteksveckan kommer Innovation + och vår samarbetspartner Inlandets Teknikpark att finnas i Lycksele sjukhusbibliotek, tillsammans med en 3D skrivare. Kom och träffa oss och lär dig hur du kan använda 3D-teknik för att visualisera dina idéer! Du är också välkommen att bolla idéer som kan förbättra vård, hälsa och omsorg med en affärscoach från Innovation + eller få hjälp av bibliotekets personal att hitta spännande innovativ litteratur.

När: Onsdagen den 10 april, 11.00-14.30

Var: Lycksele sjukhusbibliotek i lasarettets entré

Innovation + är ett  samverkansprojekt där huvudmålet är att hitta ett sätt för fler produkter och tjänster inom vård, hälsa och omsorg att komma användarna till nytta. För att nå dit hjälper vi personal, företag och andra privatpersoner med idéer att utveckla dem och att hitta en väg in till användning inom hälso- och sjukvården.

Inlandets teknikpark är ett samarbete mellan företag i regionen, kommunerna Dorotea, Storuman, Vilhelmina och Åsele samt Malgomajskolan och Lärcentrum i Vilhelmina. Tillsammans skapar vi en gemensam plattform för de tillverkande industrierna i syfte att öka och behålla kompetensen i regionen, matcha utbildningar med behov och skapa intresse  för teknik redan i grundskolans yngre årskurser.

 

Vill du veta mer kontakta Annelie Karlsson: annelie.karlsson@lycksele.se, 0730880936, Kontor på företagsringen, Skolgatan 11.

 

Time

(Wednesday) 11:00 - 14:30

Comments - No Responses to “Gå från idé till verklighet med hjälp av 3Dteknik!”

Sorry but comments are closed at this time.