september, 2019

23sep12:0016:00Workshop om Upphandling & implementeringWorkshopen samordnas av det strategiska Medtech4Health-projeket UppHim och Innovation+, och leds av Stefan Persson från Innovation Skåne.

Event Details

Workshop om Upphandling & implementering 23 Sep

MedTech4Health ger anslag till innovationsprojekt inom medtech, för att dessa satsningar ska bli lyckade krävs inte bara en bra idé utan också att produkter och lösningar implementeras och sprids. Här blir upphandling en viktig del, men för små och nya bolag kan detta innebära stora utmaningar. UppHim-projektet vill därför bidra med en kunskapshöjning kring möjliga och lämpliga upphandlingsmodeller, samt hur projekt ska riggas för att undvika problem vid upphandling efter ett samverkansprojekt. Dessutom vill vi höra från befintliga innovationsprojekt och aktörer vad ni upplever för utmaningar eller hinder för att lyckas med upphandlingsprocessen.

Deltagarna får en introduktion till spelplanen, goda exempel och typiska fallgropar. Därefter diskuterar vi tillsammans de utmaningar som workshop-deltagarna står inför. Workshopen samordnas av det strategiska Medtech4Health-projeket UppHim och Innovation+, och leds av Stefan Persson från Innovation Skåne.

Tid: 23/9 kl 12:00-16:00 (inkl lunch & fika)
Plats: Gråstenen, målpunkt QA, Norrlands universitetssjukhus. Om intresse finns av att delta i workshop på annan ort så kontakta gärna oss!

Anmälan görs till Sara Qvarlander, MedTech4Health/Umeå universitet, gärna så snart som möjligt, men senast 16 september: sara.qvarlander@umu.se

Målgrupp: MedTech4Health-finansierade projekt, medtech start-ups/SME med kopplingar till Uminova eller UBI, samt till upphandlande organisationer och myndigheter. Innehållet är tänkt att passa oavsett om ni redan har vana av upphandlingar eller är tidigt i innovationsprocessen.

Arrangör: Workshopen arrangeras av Medtech4Health-finansierade projektet UppHim (Upphandling och Implementering) i samverkan med Innovation+. (Workshopen är kostnadsfri.)

Time

(Monday) 12:00 - 16:00

Location

NUS

Comments - No Responses to “Workshop om Upphandling & implementering”

Sorry but comments are closed at this time.